Friska tänder hela livet

Välkommen till vår trivsamma praktik i korsningen Storgatan/Järnvägsgatan i Örebro. Här tar vi hand om dig och dina tänder i en lugn miljö, med mycket erfaren och omtänksam personal. Teamet består av tandhygienist Anette Sverreson, tandläkare Vesa Kutti och tandsköterskorna Ingela och Veronica. Vårt mål att du ska ha friska tänder hela livet och dina besök hos oss ska vara så behagliga som möjligt.

Öppettider

Måndag: 7:00–13:30
Tisdag: 10:00–17:00
Onsdag: 9:00–19:00
Torsdag: 7:00–13:30
Fredag: 7:00–14:00, jämna veckor patientfri.

När vi inte är på plats på praktiken hänvisar vi till
Privattandläkarjouren, tel 019-10 00 45.
Jouren har öppet vardagar 8:00–12:00.
På helger hänvisar vi till folktandvårdens jourtelefon, 019–602 38 00.

Vill du boka tid, eller komma i kontakt med oss av annan anledning? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig. (Tänk på att inte skriva några känsliga personuppgifter i meddelandefältet.)

Om tandläkare Vesa Kutti

Jag tog tandläkarexamen vid Tandläkarhögskolan i Malmö 1999, och efter snart 20 år som tandläkare tycker jag fortfarande att det är lika stimulerande att arbeta som tandläkare. Det roligaste med mitt arbete är att det är väldigt varierande, att jag lär känna mina patienter och kan följa upp mina behandlingar. En del som började hos mig när de var barn kommer nu tillbaka med sina egna barn till oss.

Eftersom utveckling är en stark drivkraft hos mig har jag gått kompletterande kurser i tex tandreglering, implantat, kirurgi, och protetik. Teamet hos oss har genomgått en flerårig internutbildning inom Praktikertjänst som heter Addera. Addera är ett koncept för verksamhetsutveckling som syftar till att all personal på mottagningen gemensamt ska utveckla vården. Med Addera pågår det ett ständigt arbete för att vi ska få bättre arbetsdagar och ge en vård av högsta kvalitet. Addera ger mig större arbetsglädje, mindre stress och bättre struktur i arbetet.

På min fritid gillar jag att dansa bugg och salsa och fotograferar både naturen och människor.

Om tandhygienist Anette Sverresson

Jag tog tandhygienistexamen 1981, och har sedan dess hunnit arbeta som tandhygienist inom privattandvården, folktandvården, och specialisttandvården. Jag har därför stor erfarenhet av många olika slags behandlingar, såsom t.ex. karies- och tandlossningsbehandling.

Det roligaste med mitt arbete är att jag träffar många olika människor. Varje individ har olika behov av tandvård och eftersom jag här har möjligheten att följa upp min behandling under många år kan jag även få se resultatet av min insats. Jag svarar gärna på frågor om dina tänder och tandstatus, och vad just du ska använda för hjälpmedel för en frisk munhälsa.

På min fritid tränar jag en hel del, och gillar friluftsliv med bl.a. segling på sommaren och skidor på vintern.

Vi erbjuder fullständig behandling

Här jobbar vi som ett team bestående av tandläkare, tandhygienist och två tandsköterskor. När du kommer till oss klarar vi av att lösa de flesta av dina problem. Vi har stor erfarenhet av barn och ungdomar. Vi utför estetisk tandvård, som blekning och skalfasader. Om du saknar en eller flera tänder finns möjlighet till behandling med bro eller implantat. Vår duktiga tandhygienist Anette Sverresson behandlar karies och tandlossning och hjälper dig med din egenvård. Vi har över tio års erfarenhet av implantattandvård. Är du i behov enklare tandreglering erbjuder vi behandling med Inman Aligner.

Läs mer om våra undersökningar och behandlingar

Prislista och betalning (pdf)

Allt om dina tänder

Undrar du över varför dina tänder missfärgas, och vad du kan göra åt det? Har du problem med ilningar eller tandsten? Oroar du dig över dålig andedräkt? Vill du veta mer om implantat, eller hur man kan åtgärda en tandlucka? Och vad händer egenligen i munnen under graviditeten?

Allt detta och mycket mer får du svar på i Allt om dina tänder, klicka här.